diary from a semester abroad in New Zealand

Coast to coast hike

Coast to coast hike

Auckland har masser af kyst – på begge sider af byen. Det betyder, at det er muligt at gå fra ét hav og hen til et andet hav på samme dag. Dét gjorde Rico og jeg igår.

Vi har fundet en app “Meetup”, som arrangerer forskellige aktiviteter hvor man kan melde sig på, hvis man har lyst. Herigennem havde vi fundet denne “coast to coast hike”.

Igår morges mødtes vi så med 25 andre, for at gå denne tur. Det fede ved appen er, at man ikke behøver at kende nogen – dét skal man nok komme til. Mange af de andre kom alene – og det var slet ikke noget problem. Alle var søde og imødekommende.

Beskrivelsen af ruten lød på ca 17 km. “Dét kan vi godt” blev Rico og jeg enige om. Turen endte dog nærmere med at blive små 22 km – dét kunne mærkes i benene til sidst 😉

I løbet af dagen oplevede vi både godt vejr, men også en hel del regn. Det er vel hvad man kan forvente af vinter i New Zealand 🙂

Det var en virkelig god tur, og vi er begge glade for, at kunne have krydset dét af vores “bucket list”.Tæt på mål blev vi mødt af den fineste regnbue!
Endelig nåede vi ud til havet på den anden side!

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *