diary from a semester abroad in New Zealand

De første dage i Auckland

De første dage i Auckland

Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte! De første dage i Auckland har været vilde, spændende og ikke mindst præget af en seriøs omgang jetlag! Vi har brugt dagene på at skabe et overblik over vores nye by og ikke mindst lede efter en lejlighed – mere om det på et andet tidspunkt.

Den første uge bor vi i en Airbnb, som ligger i en forstand der hedder Sandringham. Herfra indtil Auckland centrum er der ca. 20 minutter med bus – alternativt kan man gå derind på en god times tid.

Som sagt er vi meget ramt af jetlag. Vi arbejder os på at holde os længere tid vågen – men det er så svært! Den anden dag måtte jeg give op 18:30… På det tidspunkt kunne jeg næsten ikke se ud af øjenene! Igår lykkes det os at være oppe til 21:30 – succes! Rico formåede endda at sove til kl. 6 idag – dét er trods alt fremskridt 😉


Auckland er bygget på mere end 50 vulkaner, hvilket er tydeligt i bybilledet. For det første er her virkelig mange bakker – vejene går op og ned op og ned – og for det andet er mange af de gamle vulkaner stadig synlige. Den højeste er Mt Eden. Mt Eden ligger tæt på Sandringham, så den anden dag gik vi derhen fra vores Airbnb. Dét var hele turen værd. Wow en udsigt!


Som sagt går dagene med at udforske Auckland sideløbende med lejlighedsjagt. Lejlighedsjagten fortjener et indlæg for sig selv, for dét er altså en oplevelse! Det kommer senere 😉

Nedenfor er lidt blandet billeder fra vores første dage:

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *