diary from a semester abroad in New Zealand

Et nyt kapitel

Et nyt kapitel

For hvad der føles som ganske kort tid siden, besluttede Rico og jeg at vi skulle forsøge, om jeg kunne komme ind på universitet i Auckland, New Zealand. Det ville være et stort eventyr at få lov at flytte om på den anden side af jorden i et halvt år. Siden beslutningen blev taget er det gået slag i slag. Ansøgninger er blevet sendt, papirer er blevet udfyldt, flere ansøgninger og lidt (mange) flere papirer – alt sammen har været ét skridt nærmere på eventyret.

Nu står vi her så. Dagen hvor vi rykker teltpælene op, og flytter om på den anden side af jorden. Shit det er vildt. Om ganske kort tid sidder vi i flyveren på vej mod vores nye hjem. Vi flyver først 6,5 time til Doha, Qatar. Her mellemlander vi ganske kort, inden vi fortsætter på næste flyvning – 16,5 times flyvning til Auckland.

“Har i fundet ud af hvor i skal bo?” – Det spørgsmål har jeg fået utrolig mange gange den seneste tid, forståeligt nok. Det korte svar er nej. Rico og jeg skal bo i en Airbnb den første uge. Herefter ved vi ingenting. Planen er at vi skal bruge den første uge i Auckland på at finde et sted at bo. Vi håber, at kunne finde noget inden jeg starter i skole d. 16 juli.

Jeg glæder mig til at vende tilbage med nyheder.

Tak fordi i følger med 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *