diary from a semester abroad in New Zealand

På det seneste…

På det seneste…

Der er efterhånden gået hverdag i den her i Auckland. Rico er kommet godt igang på det nye arbejde, og jeg begynder så småt at nærme mig nogle deadlines på opgaver i skolen.

Hverdag betyder dog ikke, at vi intet oplever – for dét gør vi i den grad 🙂

I sidste weekend var jeg på eventyr alene, da Rico var nødt til at arbejde. Jeg tog færgen over på den anden side til Devonport. Herfra gik jeg op på den gamle vulkan Mt Victoria – der var den smukkeste udsigt til Auckland skyline!

Derfra gik jeg videre til den anden vulkan i Devonport – North Head. North Head er et gammelt militær område, så der er masser af historie at gå på opdagelse i!

I søndags trak jeg Rico med på museum. Der er fri entre på museer i Auckland, når man bor her – så det skulle vi naturligvis udnytte! Museet er virkelig stort, og en lille smule forvirrende. Det hele peger lidt i alle retninger, og det er derfor svært at danne sig et overblik. Der var dog et spændende afsnit om første og anden verdenskrig, samt et godt naturhistorisk afsnit.


Ved siden af museet ligger “Auckland Winther Gardens”. (Aucklands svar på botanisk have). Som i måske kan se, var vi ikke lige begejstret for dette 😉
I løbet af ugen har vi også været ude og nye det gode vejr. En af dagene gik vi en tur til Ponsonby for at spise frokost. Vejret var simpelthen så fantastisk!


Vi har også været en tur på havnen til drinks og solnedgang.


Igår var vi et smut i biografen og se Mamma Mia 2. Det er, heldigvis, en del billigere at gå i biffen hernede i forhold til derhjemme.

Så selvom der er gået hverdag i den – så nyder vi tiden hernede 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *