diary from a semester abroad in New Zealand

Pakiri beach & Tawharanui Regional Park

Pakiri beach & Tawharanui Regional Park

Nu siger kalenderen oktober, og vi har været afsted i over 4 måneder. Det er slet ikke til at forstå! Jeg har kun én måned tilbage i skolen, så disse uger har jeg travlt med at færdiggøre alle opgaver.

Derfor har jeg også fuldstændig glemt, at fortælle om min tur til Pakiri beach og Tawharanui Regional Park for to uger siden.

Jeg var afsted sammen med den gruppe fra Meetup, som jeg efterhånden har været på en del ture med. Vi startede med at køre til Pakiri beach. Det ligger ca. halvanden times kørsel nord for Auckland.

Her skulle vi på en times ridetur på stranden. Det var SÅ smukt! Jeg var den eneste, som har prøvet at sidde på en hest før, så det var ret underholdende at se alle de andre på dybt vand 😉

Efter rideturen kørte vi ca. en halv time ned til Tawharanui Regional Park. Her skulle vi på en hike på ca. 17 km. Vi gik igennem marker, langs vandet og ikke mindst i mudder til anklerne 😉 På trods af mudder var der virkelig flot!

Efter vores hike kørte vi forbi den lokale pub til velfortjente øl og mad. Det var simpelthen sådan en hyggelig dag!1 thought on “Pakiri beach & Tawharanui Regional Park”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *