diary from a semester abroad in New Zealand

Rico 29 år

Rico 29 år

I torsdags havde Rico fødselsdag – han fyldte 29 år. Det var lidt specialt at skulle fejre fødselsdag på den anden side af jorden.

I mine forberedelser til hans fødselsdag, stødte jeg hurtigt ind i problemer. Hvordan pokker skulle jeg få fat i danske flag? Det havde vi selvfølgelig ikke lige taget med i kufferten. Løsningen blev, at jeg måtte købe noget rødt papir og hvidt tape – og på den måde fik jeg lavet danske flag.

Jeg vidste, at Rico ville savne alle hans venner og familie på dagen, så jeg havde på forhånd lokket dem til at sende en lille videohilsen, som jeg så klippede sammen til én lang video. Alle sendte sådan nogen fine videoer, og det er vist ingen hemmelighed, at det blev den bedste gave 🙂

Rico blev vækket med morgensang (selvom han ræve-sov 😉 ), og så fik hans ellers pandekager med nutella til morgenmad. Lejligheden var pyntet med flag og balloner.

Vi skulle fejre hans fødselsdag sammen med hans ven Ashley (fra Crab Shack) +  kone. Vi havde aftalt, at de kom ved aftensmads-tid og medbragte en ret – og så skulle vi også have en ret klar.

Ashley og hans kone Anisha kommer begge fra Indien, og havde naturligvis medbragt indisk mad. De havde på forhånd lovet, at det ikke ville være for stærkt 😉

Rico og jeg havde lavet tarteletter og frikadeller, for at gøre det så dansk som muligt!

Første runde aftensmad bestod af dansk mad og i næste runde spiste vi indisk mad. Rico var meget tilfreds med, at han havde spist sig mæt i dansk mad, da den indiske mad var pænt stærk! 😉 Både Ashley og Anisha synes det var meget underholdende, at vi synes maden var stærk. I deres øjne smagte det jo ikke af noget 😉

Vi hyggede os simpelthen så meget. Det var spændende, at få et indblik i deres kultur, og vi lærte så meget om Indien!

Ingen fødselsdag uden fødselsdagskage + sang – både på engelsk og på dansk, selvfølgelig 😉

Efter kage gik vi hen til en bar, som havde “open mic” (dvs. alle kunne stille sig op på scenen og synge). Anisha er virkelig dygtig til at synge, så hun optrådte med to sange.

Rico havde haft en rigtig god dag – og det var det vigtigste! Så var det ikke så slemt at fylde 29 år alligevel 😉2 thoughts on “Rico 29 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *