diary from a semester abroad in New Zealand

Takapuna Beach

Takapuna Beach

Lørdag tog Rico og jeg på tur til Takapuna beach. Det ligger på den anden side af Harbour Bridge. Enten skal man med bus eller færge dertil. Vi tog bussen, så vi fik mulighed for at køre over Harbour Bridge.

Da Takapuna Beach ligger på øst kysten var sandet helt som vi kender det – modsat det sorte sand på Piha Beach.

Vejret var med os, så vi besluttede at vi ville gå fra Takapuna Beach til Devonport, hvor vi ville tage færgen over til Auckland. Devonport ligger ca. 6 km fra Takapuna beach, så vi tænkte det var en fin tur.

Vi havde fin udsigt til Rangitoto.

Vi kiggede på Google Maps, og det så ud som om, at man kunne følge stranden hele vejen derhen. Dét kunne man i princippet også godt – men turen blev lidt mere udfordrende end vi først havde påtænkt 🙂

Der gik ikke lang tid før vores “strand-gå-tur” blev lidt mere advanceret.

Det ser måske fredeligt ud – men det var pokkers glat! Jeg var selvfølgelig lige en tur nede og mærke på mudderet med både hænder og knæ – ups!! 🙂

På trods af at turen ikke var så nem, som vi troede, så var den det hele værd. Det lignede næsten en mini udgave af Møns Klint.

Vejret skifter virkelig hurtigt hernede. Så vi blev fanget i lidt regn. I ly for regn holdte vi en lille velfortjent pause.

Med både sol og regn i luften var vi så heldige at se flere fine regnbuer.

På denne strand blev vi fanget af virkelig meget regn. Vi ventede til det stilnede lidt af, men besluttede dog, at vi ville gå ved vejen den sidste ca. 1,5 km til Devonport.

Fremme ved Devonport fik vi tanket depoterne op, og hoppede derefter på færgen hjem med udsigt til Aucklands smukke skyline. Endnu en dejlig dag i New Zealand <32 thoughts on “Takapuna Beach”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *