diary from a semester abroad in New Zealand

Verdens bedste is!

Verdens bedste is!

Det er søndag eftermiddag her i Auckland, og det er Rico’s fridag. Vi har ikke lavet så meget – bare slappet af. Vi besluttede dog, at vi skulle ud og gå en lille tur og jeg havde på forhånd bestemt destinationen.

Jeg har efterhånden læst rigtig meget om is fra “Giapo”. Det skulle eftersignede være Auckland’s bedste is. Idag skulle det være vores tur til at prøve en is derfra.

Og sikke en god beslutning! Vi er begge enige om, at det er den bedste is, uden sammenligning, som vi nogensinde har fået! mh!

Stedet er ret specielt – slet ikke som en normal is butik. Når det bliver ens tur, får man lov at smage en masse forskellige slags is, før man beslutter sig. Det hele er baseret på smag fremfor udseende, så man ved ikke på forhånd hvordan den færdige is ser ud.  Herudover er der mulighed for alle mulige slags sjove vafler, pandekager, toppings osv.

Meget glad og tilfreds 😉

Jeg fik isen ” Giapo Buono”.

Rico fik isen “Chch Haz’nut, Dominican Choc”.

Nu kan vi krydse denne af bucket listen – selvom vi nok er nødt til at tage ned og “teste” det ihvertfald én gang mere, mens vi er i Auckland 😉2 thoughts on “Verdens bedste is!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *